Stresszre semmi ok

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM táboroztatóit kérdező sorozatunk következő interjúalanya István, akit a sporttáborban csíphettek el.

Mutatkozz be, kérlek!

Gödri István vagyok, 19 éves, ebben az évben érettségiztem. Szeretek gyerekekkel foglalkozni, és mivel gyerekkorom óta sportolok, így sporttanárnak jelentkeztem a PT-be. Remélem, idén is olyan jó buli lesz, mint tavaly volt.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Egy barátom ajánlott be, kipróbáltam, és annyira megtetszett, hogy idén sem szeretnék ebből kimaradni.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Nem, szerintem ez nem egy olyan hely, ahol bárki rosszul érezné magát bármikor is. Mindenki szeretetteljes és befogadó, stresszre semmi ok.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Nem a kaja maga, ami kissé meghökkentő volt, sokkal inkább a kaja változatossága. Például amikor ugyanaz volt az étel egymás után, az kissé fura volt.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Ilyenem nem volt.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Amikor a szabadidőnkben fociztunk a gyerekekkel mi, táboroztatók. Emellett az őrség is tetszett, de oda csak kevésszer volt alkalmam menni.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Azt a végtelen szórakozást és felelősségmentességet, amit a korukból adódóan élvezhetnek ki, hisz tényleg az az egyetlen dolguk, hogy eljöjjenek, és a lehető legjobban érezzék magukat.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Szép volt, kismókusok!

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Az esti programok a kedvenceim, hisz mindig valami újdonságra lehet számítani, és ezek mellett az egész tábor együtt játszhat.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Mindig a PEOPLE TEAM volt a nyaram fénypontja, ez az egy-két hét mindig hihetetlen jó hangulatban és társaságban telt el. Sajnálom, hogy már kinőttem belőle, de most legalább egy másik szemszögből élhetem át ezeket a szuper élményeket.


Kapcsolódó

Még több