Színes esernyőkkel várták a táborozókat

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A PEOPLE TEAM-ben lehetőség van táboroztatónak jelentkezni. Ezzel élt Noémi is, a PT egyik „mókusa”, volt táborozó.

Milyen volt az első táboros élményed?

Az első PT-m már az érkezéstől kezdve nagyon emlékezetes volt, a szakadó esőben a mókusok színes esernyőkkel várták az érkezőket. A nap minden órájában impulzusok értek, sosem unatkoztam. Annyira élveztem a táborozást, hogy kb. 3 napig elfelejtettem hazatelefonálni is. Már az első nap új embereket ismertem meg, akikkel együtt töltöttük az egész hetet.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Ne aggódjanak, a gyerek a legjobb helyen van! Szuper napokat fog eltölteni, új barátokat és tapasztalatokat fog szerezni. Sok táboroztató ügyel a biztonságukra.

Hogyan kezelnéd egy gyerek honvágyát?

Igyekezném programokba bevonni, elterelni a figyelmét. Semmiképp sem hagynám egyedül. Próbálnék segíteni neki barátokat szerezni.

Sikerült táborban hosszú távú barátságokat kötnöd?

Igen, van, akivel a mai napig tartom a kapcsolatot, igaz, találkozni csak a PT-ben tudunk.

A legtutibb táboros program a…

Ha egyet kéne kiemelnem, biztos, hogy a vízi csata lenne, de igazából a programok nagyon változatosak voltak, ez adta a varázsát.

Mi (lesz) táboroztatóként a PT-ben a legjobb?

Átadhatom az új (és régi) táborozóknak a PT szellemiségét, hogy ők is életre szóló élményeket szerezzenek, ahogy azt én is tettem eddig táborozóként.

Melyik volt a legjobb tábori pillanat?

Az újratalálkozás élménye a második PT-ben.

Tartasz valamitől?

Hogy gyakran leszek beosztva mosogatásra. Viccet félretéve: tartok tőle, hogy a kicsik nem fogadnak majd szót nekem, de megteszek minden tőlem telhetőt, hogy ez ne így történjen.

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Hogy új helyzetekben is képes vagyok feltalálni magam, megfelelni a kihívásoknak, és hogy az új helyzetek sem tántorítanak majd el.

Kapcsolódó

Még több