Milyen lehet az elfolyó, szivárványszínű tiramisu?

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM táboroztatói fiatalok – ennek részben az az oka, hogy a táborozói korból épphogy kinőttek közösségi szolgálatukat szívesen végzik el a PT-ben. Így van ezzel Melinda is.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

10 éves korom óta járok a PT-be, szóval, mondhatni, nagyon a szívemhez nőtt a tábor. Szinte már mindenkit ismerek, és ők is engem. Itt találkoztam a legjobb barátaimmal, és a baráti köröm is itt alakult ki. Mivel nagyon jól éreztem magam az 1. alkalommal, így utána már minden évben mentem legalább 1 hetet. Attól függetlenül, hogy a táborozóéveimnek vége (mivel már 18 éves vagyok), még mindig ugyanannyira szeretem a tábort és a közösséget. Ezért szeretnék kismókus lenni, nem beszélve arról, hogy így még a közösségi szolgálat 50 óráját is egy ismert helyen tehetem le.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

kuktatáborban csináltunk egy szivárványszínű tiramisut, aminek a pudingnál is folyékonyabb állaga lett. Ettől függetlenül nagyon finom volt, csak viccesen nézett ki.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Az egyik ismerősöm mesélte, hogy az ő feladata egy bejárós táborban az volt, hogy az első nap fogadja a táborozókat – de ez nem a megszokott módon történt. Pár emberrel együtt táncolnia kellett a bejáratnál, hogy jobb kedvre derítse ezzel a gyerekeket, és hogy vidám légkört teremtsenek. Ez még biztatást is adott a legtöbb embernek, hogy csatlakozzanak táncolni. Az első reggel rengetegen csatlakoztak hozzájuk, így úgy döntöttek, hogy ezt napi szintűvé fogják tenni.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

A több alvást és szabadidőt. Tisztában vagyok vele, hogy ezeknek az ideje csökkenni fog, és ezzel megbékéltem. De a legjobban az esti programokon való részvételt irigylem mint résztvevő, és nem úgy, mint néző.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Tavaly az egyik táboroztató megkért engem, hogy vigyek be valamit a medencébe, ami a hangárban van. Tudni kell rólam, hogy mindig is kíváncsi voltam, hogy mi lehet odabent, mert a táboroztatók folyton ezzel viccelődtek. Szóval amikor bementem, akkor végre megtudhattam.


Kapcsolódó

Még több