Alsógatya-fagyasztások, kajacsata és koncertek

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor

Gergőnél kevesen ismerik jobban a PEOPLE TEAM nyári táborát. Lássuk, miért választja már másfél évtizede a kecskeméti gyerekfesztivált – egy ideje már táboroztatóként.

Mutatkozz be, kérlek!

Filipecz Gergő vagyok, és már 16 éve mondok rossz vicceket a PT-ben.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Amiért az előző 15 évben is. Jó, talán az első kivételével, hiszen akkor csak azért jöttem, mert apám jelentkezett helyettem, hogy ő addig el tudjon utazni. Na de azóta!

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Persze. Sehogy. Akkor még nem tudtam, hogy ezt lehet kezelni is. De egy pár éve már nem volt olyan problémám a PT-ben, amit ne tudtam volna megoldani, általában csak félreértések vannak, és kicsit többet/máshogy kell kommunikálni.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Nem vagyok az a nagy ínyenc, de H. Dávid mézes-mustáros-ketchupos-mézes-sonkás-sajtos-mézes pirítósát látni is elég volt.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Zöldborsófőzelék-moslékolás.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Swimmingelés Husival.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Isten, félisten – na de gőzöm sincs, működik ez így, nem hiszem, hogy az adott struktúrához kéne más pozi. A teljes átszervezéshez meg kicsit többet kéne ezen gondolkodni, meg kellene tudni, hogy mik a problémák a meglévővel. Vannak? Nem nagyon…

Mit irigyelsz a táborozóktól?

OMG, hogy táborozók! Nem véletlenül járok vissza én és sokan mások is, akikkel együtt voltunk diákok. Sok jó, maradandó barátság, emlék és vicces sztori született a diákévek alatt. Szerencsére ezek most is megvannak, de most már nem fagyaszthatunk alsógatyát (vagy hát végül is de, csak kicsit fura lenne), és nem focizhatunk egész délután. Illetve nem ülhetünk be egy délelőtti órára tanulni, pedig egy-kettőre még így táboroztatóként is kíváncsi lennék.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

„Később, gátorok!”

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Ha valami nem megy, nem feltétlenül azzal van a gond, a legtöbbször csak máshogy kell hozzáállni.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Az Animal Cannibals-koncertek, meg hogy négyen is hoztunk gördeszkát, és délutánonként deszkáztunk, meg az alsógatya-fagyasztások, és egy alkalommal még kajacsata is volt.


Kapcsolódó

Még több