15:00-kor tábori eligazítás…

PT-MESÉK
PEOPLE TEAM tábor

…lesz a Hangárban. Minimál, de jó hangot össze tudsz rakni? Szerintem ehhez az ordibátor kevés lehet. Köszönöm!

Július 24. 14:44:01

Az ordibátor nemcsak kevés lesz, hanem nincs is meg. Állítólag elvitték a filmesek. A megafon szolgáltatja a szirénát a katasztrófafilmjükben. Hogy cunamit hogyan imitálnak, azt nem tudom, de lehet, hogy nem is akarom tudni. Láttam én már 10 centis árvizet a fiúszinten.

Délutánig még van egy kis idő, addig konzultálok a táborvezetőkkel, hogy miről is kell majd beszélnem. Gondolom, lesz megint rohamlapozás, meg kütyü, meg jó pár meghívott vendég. Nem ártana tudnom előre, kik jönnek. Az improvizáció nem mindig jön be, a múltkor is összekevertem a kígyós embert a középkori lovaggal. A vendég szerényen kijelentette, hogy fél a hüllőktől, de szívesen kihív bárkit párbajra. Ilyen a műsorvezető élete: rengeteg dolgot kell egyszerre észben tartani. Hiába csinálok mindig emlékeztető kártyákat, mint a talkshow-k moderátorai, mindig van valami gikszer. Különösen, ha a táborvezetők új játékot akarnak kipróbálni.

500 főre megtervezni egy játékot nem kis feladat. Hiába az évtizedes tapasztalat, a programról csak akkor derül ki, hogy jó-e, ha azt a gyakorlatban kipróbálják. Ennyi ember mozgatásakor elég egy aprócska hiba, és kitör a káosz. A múltkor csak annyi történt, hogy „jobbra” helyett azt kiabáltam a mikrofonba, hogy „balra”. Azonnal összeomlott az egész koncepció. Rablókból lettek pandúrok, és fordítva. Szerencsére a gyerekek ebből nem sokat érzékelnek, a lényeg, hogy szól a zene, minden csapat küzd, és nyer valamit. Én meg megfogadtam, hogy megtanulom, melyik kezem melyik.

Kapcsolódó

Még több