Csak én mertem a nyakamba tenni a kígyót

TÁBOROZÓ
PEOPLE TEAM tábor

Gabi két szekciót is kipróbált a PT gyerekparadicsomából. Így érezte magát a PEOPLE TEAM nyári táborában.

„Eddig kétszer voltam a PT-ben, először angoltáborban, amit nagyon élveztem, sokat fejlődött a nyelvtudásom, másodszor pedig színésztáborban, ami örök emlék marad, mivel már az első héten rengeteg ismerkedős, csapatépítő játékot játszottunk, és érezhetően közelebb kerültünk egymáshoz mindannyian. Nagyon hamar beilleszkedtem, mindenki barátságos és befogadó volt. Azóta is tartom a kapcsolatot a barátaimmal. A színdarab, amit a 2. héten előadtunk, szerintem nagy sikert aratott.

Úgy gondolom, hogy változtam a táborban. Jobban ki tudom magam fejezni, bátrabban megyek oda emberekhez barátkozni. Megismerkedhettem külföldiekkel, akik szinte a világ minden tájáról érkeztek. Az angolórákon sok újat tanultam, a színészeten pedig az együttműködést, az érzéseim kifejezését gyakoroltam, valamint segített abban, hogy hangosabban beszéljek. Mivel a nyelvekkel szeretnék tovább foglalkozni, sokat segített, hogy fejlődött az angoltudásom. Ezt megőrzöm, és továbbviszem magammal. 

Őszintén szólva, nem tudom elképzelni, ennél hogyan lehetne még jobb a tábor. Nekem így is tökéletes volt! Minden ebéd ízlett, viszont az én kedvencem a pizza volt, illetve örömmel vásároltam a büfében jégkrémeket a barátaimmal együtt, akikkel jókat beszélgettünk a foglalkozások után. Szépek a szobák, habár engem kissé zavart, hogy ikerszobák voltak, illetve hogy egy fürdőszoba jutott két szobára.

Az épületek és a tábor környezete egyaránt megfelelt a feltételeknek, szívesen töltöttem szabadidőm a sportpályán a barátaimmal. Az esti sportvetélkedőket mindig nagyon élveztem. Az is tetszett, amikor nyakamba vettem egy hatalmas kígyót, amit viszont senki más nem akart megfogni, én pedig alig bírtam el, és majdnem lecsúszott rólam.

Már jártam egy-két másik táborban, de úgy gondolom, a PT volt a legjobb közülük. A legtöbb mókust (animátort) nagyon bírtam, aranyosak voltak. A szüleim nem féltettek, hiszen már korábban is voltam itt, tudták, hogy egy biztonságos és megbízható környezet. Örömmel elengedtek és el fognak engedni legközelebb is.”

Kapcsolódó

Még több