Autogram a kannibáloktól

TÁBOROZÓ
PEOPLE TEAM tábor

Norbi könnyűnek találta a főzőtáborban sorra vett ételek elkészítését, de így is tartogatott számára meglepetéseket a PEOPLE TEAM nyári tábora. Olvasd el, mit nyilatkozott a PT-ről!

„Meglepődtem, hogy a PEOPLE TEAM-ben 18-25 év körüliek a tanárok, és külföldi gyerekek is voltak a táborban. Tetszett, hogy névre szóló büfékártyával fizettünk, nem zsebpénzzel.

A testvéremmel táboroztam. A kuktatábort választottam, ahol jó volt a főzés, receptkönyvet is készítettünk, de azt hittem, más, bonyolultabb ételeket is csinálunk, mert ez inkább csak kikapcsolódás volt. Főzés közben jókat beszélgettünk a tanárokkal. Én egyébként nehezen nyílok meg idegen környezetben. A rendelt ételek, a pizza, hús stb., valamint a reggelire beszerzett sajtos és édes péksütik viszont nagyon ízlettek.

A kollégiumi szállás megfelelt, de jó lett volna, ha kapunk kulcsot, mert összekenték a törölközőmet. Oké, mi is sokszor átkopogtunk a többi ismerőshöz vagy baráthoz, és utána felszívódtunk. Nagyon sokat nevettünk, és nem vettek észre. Ráadásul egy hatalmas lepke is bejutott a szobánkba, amitől megijedtem egy kicsit, ugyanis nem szeretem a rovarokat.

Megismertem sok kedves mókust, tanárt. Az egyik tanártól például megtudtam, hogy a mamájának van egy albérlete abban a házban, amelyikben én is lakom. És persze a táborozók is jó fejek voltak. A legviccesebb az volt, amikor az egyik, ott szerzett barátunk elkezdett Miki egér hangján beszélni. 

Örültem, hogy reggel mehettem bevásárolni a tábornak. Szívesen kirándultam volna. Tetszett, amikor valamelyik este meg kellett keresni különféle dolgokat. A tűzzsonglőröket és az Animal Cannibals-koncertet is szerettem, a kannibáloktól autogramot is kértem.

10-ből 9-esre értékelném a PT-t. Egyedül egy olyan bentlakásos tábor jött be ennél jobban, ahol kunyhót építettünk. A szüleim nem féltettek: amikor utólag meséltem nekik a PT-ről, azt mondták, hogy ők is mentek volna. Őszintén szólva én is visszatérnék. Érdekel, milyen új szekciók várhatók, illetve hogy milyen hírességek jönnek el legközelebb.”

Kapcsolódó

Még több