Életem legjobb tábora

TÁBOROZÓ
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Fanni nem fukarkodott a dicsérő szavakkal, amikor elmondta véleményét a PEOPLE TEAM nyári táboráról. Olvasd el, mit tapasztalt a PT-ben!

„Egyszer voltam a PT-ben, és meglepett, hogy milyen nagy ez a tábor, hogy milyen kedvesek és nyitottak az emberek, és hogy a táborvezetőket mókusoknak hívják. Nagyon szimpatikusak voltak, és tetszett, hogy nem harminc-negyven fölöttiek.

Szerintem tökéletes a PT – ez volt életem legjobb tábora. A barátok terén szerzett tapasztalataimra mindig emlékezni fogok. A szüleim aggódtak, hogy hogyan boldogulok (mivel egyedül mentem), de aztán nagyon büszkék voltak rám. Nekik is mondtam, hogy ennél jobb táborban még sosem jártam.

Hogy miért szerettem annyira a PT-t? Rengeteg barátot és egy fiúbarátot is szereztem, így nagyon különleges élmény volt, hiszen ez volt az első kapcsolatom. Boldognak éreztem magam, rengeteget nevettünk a barátaimmal. A tábortáncokat és a csoportos programokat imádtam. Mivel kuktatáborba jelentkeztem, néhány elkészített ételt megtanultam.

A menüből ízlett a rántott hús rizzsel, de lehetne krumplipürével is. Sajnos elég finnyás vagyok. A szállás otthonos és barátságos volt, tetszett, hogy ott volt a központ, amit körbevesznek az épületek. A szoba és az ágy kényelmes és jó, az egyetlen, ami zavart, az a lakótársam volt. Sajnos vele nem jöttem ki túl jól, ezért arra gondoltam, hogy jövőre előre stoppolnék a barátnőmnek és magamnak egy szobát, ha lehet.”


Kapcsolódó

Még több