Minden új kismókus, mókus…

PT-MESÉK
PEOPLE TEAM tábor

…kistanár, tanár, bárki, aki abszolút új a táborban, az jöjjön, please, az irodába, és tartok nektek egy röpke túrát és minden egyebet, mert fontos lenne. Aki esetleg régi, és érez magában lángoló vágyat arra, hogy ő is jöjjön segíteni, akkor érkezzen az irodába!

Július 25. 18:40:00

Júniusban tréninget tartottunk a tanároknak és a mókusoknak is, de mindig vannak olyanok, akik teljesen újak, és még sosem jártak a táborban. Nekik szól az első, előkészítő napon megszervezett hangos és vidám ismertető. Ezt a hálás szerepet megint én vállaltam magamra, hiszen már több mint 10 éve vagyok PEOPLE TEAM-es. Ismerem a kecskeméti campus minden zegét és zugát. Ha a termek, a bútorok vagy akár a használati tárgyak mesélni tudnának, soha nem érnének a történetek végére.

Már az iroda is egy különleges hely: igazából egy asztal padokkal a hangár végében. A „hivatalosságot” egy kézzel rajzolt tábla jelzi, amely a turnusok során tele lesz aranyköpések feljegyzéseivel és tenyérlenyomatokkal.

Szuper, egy kb. 10 fős kis csapat gyűlt össze. Körbesétáljuk a tábort, és közben olyan terminus technicusok hangzanak el, mint: kuktaterasz, hűtőtérkép, hangár, a 9-es és flakonos. Minden helyszínen elmondok egy-egy sztorit. A vidám túra végére mindenki tisztában lesz azzal, hogy merre kell indulnia, ha őrségbe küldik. Általában a második napon már mindenki teljes természetességgel beszél az otthoniaknak az „Indiánban” eltöltött óráiról, vagy hogy hogyan készül a „szobaleves”.

Azt hiszem, javasolni fogom a vezetőségnek egy PT-s szótár kiadását. A nyelvészek megőrülnének érte.

Kapcsolódó

Még több