Nagyon nem találom a műanyag virágokat!

PT-MESÉK
PEOPLE TEAM tábor

Nincsenek meg a virágaim!

Július 25. 18:40:00

15 perc múlva kezdődik a program, és én lennék Nashy City kertésze. A locsoló, az ásó és a kapa megvan. Ha nagyon keresném, még a nagyharangot is megtalálnám a raktárban. Csak azok a fránya szegfűk és margaréták tűntek el. Vajon ki vitte el őket? Az is lehet, hogy forgatási kellékké változtak, vagy a színészek építették be őket a díszletbe. A táborban simán előfordul, hogy egyes tárgyak átlényegülnek, aszerint, hogy mire van szükség. Láttam én már fakanalat gitárként vagy babacsörgőt aranykincsként funkcionálni. Én a műanyag virágokat valóban virágként szeretném használni.

Nashy City polgáraiként a táborozók különböző munkahelyeken dolgoznak. A munkáért „fizetés” jár. A tábori valuta neve a taka. Mindenki a csapatának gyűjti a pénzt. A megszerzett összegeket a Bank of Nashy City nevű intézmény kezeli. A vagyont a csapatok ajándékokra válthatják. Én vezetem a város kertészetét, ahol a gyerekek öntöznek, kapálnak, metszenek és ültetnek. Sok gyereknek hatalmas újdonság, hogy egyáltalán kerti szerszámot foghat a kezébe. Éppen ez a jó a táborban, hogy olyan dolgokat próbálhat ki mindenki, amilyeneket otthon soha.

Még nem válaszolt senki, gondolkodom a pótmegoldáson. Mi lenne, ha elkérném a portás nénitől a szép virágos függönyt az ablakából? Vagy rohanjak ki a közeli rétre igazi virágokat szedni? Néhány tő pitypangot biztosan találok. Kérjek a kuktásoktól hagymát és krumplit, hogy elültessük? Nem jó egyik sem. Végre, válasz! A virágaim a házasságkötő termet díszítik, de az „anyakönyvvezető” szívesen megválik tőlük, és lufival helyettesíti a dekorációt. Hurrá, lesz mit locsolni!

Kapcsolódó

Még több