A zöldek, a fehérek és a sötétkékek…

PT-MESÉK
PEOPLE TEAM tábor

…a fabódénál még nem voltak!

Július 25. 21:44:02

Igen, most már muszáj volt beírnom, mert kezdek unatkozni. Hol vannak a csapatok? Annyi állomás van, ahány csapat. Tehát egy team még biztosan bolyong valahol, mert nálam nincsenek. Lehetséges, hogy nem volt túl jó ötlet a fabódé mögé rakni a feladatot, kicsit félreeső helyen van. Meg elég sötét is van már, bár hoztam ki csőreflektort.

A kihívás nagyon vicces, a gyerekeknek különböző járműveket kell magukból alkotniuk. Mondjuk, a pirosak gyorsan megoldották a helikoptert. A csapatvezető felkapta a legkisebb gyereket, és vadul pörögni kezdett vele, mint egy rotor. A többiek pedig a motorhangot szolgáltatták. Maximális pontszámot adtam rá. Meg még pluszpontot is a lelkesedésért.

A feketék már nem voltak ilyen szerencsések. Kicsit ledermedtek, amikor kihúzták a tengeri naszádot. Rögtönzött történelemórát tartottam a naszádok mibenlétéről. A gyerekekből alkotott vízi alkalmatosság inkább hasonlított egy indián dzsunkára, de azért természetesen elfogadtam. Szerintem a fekete csapat mindegyik tagja egy örök életre megjegyezte, mi az a naszád. Elvileg így kellene mindent megtanulnunk. A gyakorlatban. De ez már filozófia. Abba is kell hagynom, megjöttek a sárgák, és stílusosan a tengeralattjárót húzták. Rögtön el is mondom nekik, miért nagyon vicces ez. Hajrá, Yellow Submarine!

Kapcsolódó

Még több