Testvéri fogadalom ördögűzéssel

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor

Nóri a tipikus PT-s utat járja. Több évig volt táborozó, legutóbb pedig már táboroztatónak jelentkezett a PEOPLE TEAM-be. Ezért szeretne visszatérni 17 évesen is a kedvenc nyári táborába.

Mutatkozz be, kérlek!

Kovacsevics Nóri vagyok, 17 éves, és már egy jó pár éve visszajáró PEOPLE TEAM-táborozó vagyok, azonban ezen a nyáron nagyon szeretnék táboroztatónak (kismókusnak) jönni, új tapasztalatot/barátokat szerezni, és egy másik szemszögből látni a tábort. Nagyon sok jó emlékem van a PT-ből, és szerintem a nyár nem nyár PT nélkül, ezért ez idén sem maradhat ki!

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Most, mert ki tudja, jövőre mi lesz még, és itt az alkalom kipróbálni valami újat. Velük, mert ők a legjobbak. Ezt, mert a nyár elképzelhetetlen PT nélkül. A PT-ben, mert itt mindig jól érzem magam, mindig történik valami, amit nem lehet egyhamar elfelejteni, és mert ez a nyár fénypontja.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Nem igazán stresszeltem táborozóként semmiért még a táborban, de ha volt is valami, általában egy fagyi a barátokkal mindent megoldott.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Először is a mókus szó, a Koboldok városa, de a jól bevált „médiás vagyok” szöveget se hallottam még máshol, amivel bármiből jól ki lehet jönni.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Itt jöttem rá, hogy a röpi és a kosár igazából tök buli tud lenni.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Ez egy különösen nehéz kérdés, mert túl sok van, és lehetetlen csak egyet választani. De talán az esti programok, azon belül a szolgáltatóház a kedvencem, ahol minimum három emberrel kötöttem testvéri fogadalmat, lettem megkeresztelve egy vödör vízzel, űzték ki belőlem az ördögöt, fogadtak örökbe Dáriusz névvel, és kötöttem maradandó barátságokat. Röviden: nem tudnék csak egy élményt választani, mert minden program más, és mindegyikhez felejthetetlen emlékek tartoznak.


Kapcsolódó

Még több