Még több barátot!

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Sok táboroztató táborozóként kezdte – akárcsak Juli, aki néhány éve a PEOPLE TEAM szervezőinek csapatát erősíti.

Miért fontos a táborozás?

A tábornak köszönhetően egyre több kapcsolatot tudok kiépíteni, így ha bárhol járok az országban vagy a világban, mindig van kire számítanom. Egyrészt önállóságra is nevel, mivel le kell szakadni egy kicsit a szülőkről. Megtanít arra, hogy hogyan legyünk nyitottabbak más emberek felé, mivel a táborban rengeteg személyiség van, akikhez alkalmazkodnunk kell.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

A gyerek, ha rosszul érzi magát, akkor úgyis hívni fogja, viszont nem kell keresni, ha éppen a legnagyobb móka közepén van. Önök is legyenek bátrak elengedni a gyerek kezét!

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Még több ismerőst, barátot és felejthetetlen élményt szerezni mind a gyerekeknek, mind magamnak. Új programokat kitalálni, mivel vannak nagyon régi táborozók is, akiken érződik, hogy néha kicsit unják a programokat.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

Mindenkit meg tudtam győzni a csapatból, hogy szálljon be a játékokba. Ekkor a végére odáig jutottunk, hogy alig lehetett kiválasztani azokat a srácokat, akik éppen játszhatnak, mert mindenki két kézzel ugrálva jelentkezett.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

Idén is úgy fogok-e hazamenni, hogy vissza is akarok menni, mivel idáig minden évben ezt éreztem, amikor búcsúzásra került a sor.

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Több hetet is képes vagyok végigcsinálni. Ezenkívül nyitottabb leszek az emberek felé, és próbálom még jobban megismerni őket.

Kapcsolódó

Még több