Nem volt sok kedvem táborozni, aztán…

TÁBOROZÓ
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Boldi jó élményeket köszönhet a PT nyári táborának. A PEOPLE TEAM-ben több barátot is szerzett.

„Egyszer voltam a PT-táborban, egyedül érkeztem, de gyorsan beilleszkedtem. Találkoztam régi ismerősökkel, megismerkedtem új barátokkal, és összebarátkoztam a tanárommal is. Eleinte nem volt sok kedvem elmenni, de a szüleim remélték, hogy hátha jól fogok szórakozni. Mivel már az első nap is jól indult, ezért nem aggódtak egész héten.

Meglepett, hogy mennyivel jobbak voltak a délutáni programok, mint vártam. Sokkal rosszabbnak képzeltem az angoltábort, jó volt olyan tanárral lenni, akivel sok közös témánk volt, és jobban is tanított, mint bármelyik angoltanárom, már csak azért is, mert figyelembe vette, hogy mit kell gyakorolnunk. A tábor szabadabb, nem mondták meg, hogy mit csináljunk délután, bár voltak szervezett programok. Ezek közül különösen az tetszett, amikor elmentünk a strandra, ahol találtunk egy gazdátlan úszógumit, és egész végig azzal szórakoztunk.

A szállás nagyon szép volt, barátságos környezettel, de a lift nem volt a legjobb. A szoba a célnak megfelelt, bár jobb lett volna, ha haverok lettek volna a szobatársaim. Korainak találtam a takarodót, akár éjfélig is fenn tudtam volna maradni. Ételek közül kedvencem a tortilla volt, de jó volt a tészta és a pizza is. Bár ritkán reggelizek, jó volt péksüteménnyel kezdeni a napot.

A PT volt eddig az egyik legjobb tábor, amin részt vettem. Jövőre is szeretnék menni. Megtanultam, hogy érdemes nyitottnak lenni, és nem elkönyvelni mindent egyből rossznak. Örülök, hogy megismerhettem a tanáromat.”

Kapcsolódó

Még több