Pecsétekért könyvet

TÁBOROZÓ
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Niki nagyon vigyázott, hogy meg ne fázzon, és ezért haza kelljen mennie a PT táborából. Ilyen a PEOPLE TEAM kecskeméti gyerekparadicsoma a 14 éves lány szerint:

„Nem jó egész nyáron otthon lenni. A tábor azért van, hogy jól érezzük magunkat. A PT-ben minden szuper volt. Sajnos a barátaim nem jöttek el, de biztos élvezték volna a tábort.

Nem féltem a táborozástól, honvágyam sem volt. A családomat is azzal nyugtattam, hogy ne aggódjanak, mert lehet ingyenfagyit kapni, ezért vigyázok az egészségemre, nehogy haza kelljen mennem. Plusz a pecsétekkel ingyen szerezhettünk könyveket.

A szekciók közül a tudóstáborba jelentkeztem, mert érdekelt, milyen lehet boncolni. Bejött a választásom, mert utána a természetismeret-órákon okosakat mondtam, és ötösre írtam meg a dolgozatot, szóval hasznos dolgokat tanultam.

Sok embert ismertem meg a PT-ben. Szerintem egy lánnyal életre szóló barátságot sikerült kötnünk. A fiúknak azt tanácsolnám, hogy vigyenek magukkal pótalsógatyát, mert lehet, hogy a tábor során lefagyasztják.

Nagyon jó volt az első és az utolsó nap is, de fájt, hogy ott kellett hagyni a tábort a végén. Naná, hogy jövőre is PT-s leszek.”


Kapcsolódó

Még több