PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Ilyen a PEOPLE TEAM kecskeméti gyerekfesztiválja egy 15 éves fiú szemével. Norbi mesélt elfogultságtól mentesen a PT új generációs táboráról.

„Meglepett, hogy mennyi gyerek volt a PT-ben – viszont így könnyű sok barátot szerezni. A tábortól csak annyit vártam el, hogy legyen izgalmas, és persze annak is örültem volna, ha találok barátokat. Mivel nem egész nap a szobámban ültem, sikerült új ismeretségeket kötnöm.

Két turnuson vettem részt, de nem volt honvágyam. A dróntábort és a sporttábort próbáltam ki, előbbi jobban tetszett, például azért, mert most már tudom, hogy hogyan kell irányítani egy drónt.

Nem nevezném az életem legkülönlegesebb napjainak, de rengeteg jó élményt szereztem a PT-ben. A mókusok nagyon rendesek voltak, tetszett a csapatrendszer és a küzdelem a csapatok között. A tábor legjobb részei az esti programok, a Koboldok városa a kedvencem. Remélem, jövőre is lesz ilyen.

Szuper a kártyás rendszer a büfében, ahol az italok eléggé olcsók, szinte minden étkezésnél vettem egyet. Kár, hogy a jégkrémek nem ennyire kedvező árúak, ezért azokból csak kettőt vásároltam, így be tudtam osztani a pénzemet. A kajaügyelet remek ötlet, egyszer megállítottak, és pár gyerekkel együtt ettem az ügyeleten.

Az első és utolsó napon gyorsan be- és kijelentkeztem. Ottalvósként táboroztam, az ötödik emeleten volt a szobám, ahová elég fárasztó volt felrohangálni. Az egyik szobatársam mókussegédként vett részt a táborban, és kedvet kaptam ahhoz, hogy én is az legyek.

Az első hetemen harmadikok lettünk, az ajándékok nagyon jók voltak, és tetszett, hogy kaptunk egy medált, amit meg is tarthattunk. A PT a legjobb tábor, ahol eddig jártam, és remélem, hogy minden évben a részese lehetek.”

Kapcsolódó

Még több