Muslicatámadás a kosárpályán

TÁBOROZÓ
PEOPLE TEAM tábor

Fejlődés, buli, jó levegő, új barátok, a megszokottól eltérő környezet… Te miért szeretsz táborozni? Zóra elmondta, mi az oka annak, hogy visszajár a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborába. (Spoiler: nem a muslicák miatt.)

„Háromszor voltam a PT nyári táborában. Magabiztosabban érkeztem évről évre a táborba, és több barátom lett.

A kedvenc szekcióm az angol. Két éve járok angoltáborba; nagyon élvezetes angol anyanyelvű emberekkel kommunikálni, és időt tölteni. Kedvenc programom nem nagyon van, mivel minden programot és pillanatot élveztem a PT-ben.

A leghasznosabbak az angolórák voltak, mivel számomra fontos a nyelv, és érdekesnek találom más országok kultúráját. Önállóságot, alkalmazkodási képességet és jó sok angol szót tanultam a táborban. A legszórakoztatóbb rész pedig talán a vízi csata volt, illetve az esti programok mindegyike.

Őszintén, nem volt olyan, ami nem tetszett, bár lehetne kicsit kényelmesebb az ágy, és tisztább a fal (a kollégiumban volt a szállásunk). De összességében lakhatók voltak a szobák. Régiesek az épületek, de sok növény van, ami kifejezetten tetszett. A reggelik nagyon jók voltak, forró teával. Meg persze a pizza.

Olyan sok vicces sztori esett meg velem a táborban, hogy nem tudok választani közülük. A lefélelmetesebb talán az volt, amikor kosaraztam, és a szemembe repült egy muslica. Azt pedig tanulságosnak nevezném, amikor az egyik angoltanárral beszélgettem a gyerekkoráról. Érdekel, hogy jövőre lesznek-e olyan PT-s angoltanárok, akik Olaszországban születtek/élnek?

A szüleim nem féltettek. Örültek, hogy ilyen hasznosan töltöttem ezt a hetet, és hogy ilyen jól éreztem magam. Talán abban változtam, hogy jobban tudok nyitni az emberek felé, és nem félek megszólalni idegen nyelven. Nem jártam még a PT-hez hasonló táborban.”

Kapcsolódó

Még több