Szükségünk lenne a mai forgatáshoz…

PT-MESÉK
PEOPLE TEAM tábor

…három darab fekete, kapucnis pulcsira. Tud valaki kölcsönadni?

Július 24. 11:55:01

A filmestábor mindig azért izgalmas, mert a gyerekek a legmeghökkentőbb sztorikat találják ki, és meg is valósítják. Már megszületett a film forgatókönyve, leosztottuk a szerepeket. Megvan, ki kezeli a kamerát, ki szerepel, és ki fogja megvágni a felvételeket.

Részletek a forgatókönyvből:

1. jelenet

Nyári tábor. Éjszaka. Tücskök ciripelnek. A büfé mellett hirtelen három, fekete pulóveres alak tűnik fel. Arcukat símaszkkal és a kapucnival takarják.

2. jelenet

A három rabló a fagyishűtőhöz lép. Professzionális technikával feltörik a lakatot, és egy hátizsákba pakolják az édességet.

3. jelenet

Reggel. A büfések elképedve és rémülten bámulják az üres hűtőt.

4. jelenet

A táborozókból rögtönzött nyomozócsoport alakul…

A történet itt kezdődik, a csavart nem árulom el, legyen meglepetés. Aki megnézi az elkészült művet, nem fog csalódni. A sztori sokat finomodott a kezdetek óta. Sikerült meggyőzni a srácokat, hogy nem fogunk tudni sem dzsungelt, sem tengerpartot varázsolni helyszínként. Az űrrobotok lázadása is elég nehezen kivitelezhető. Így a helyszín kézenfekvő volt. A sztori viszont zseniális. Olyan fordulat áll be a végén, hogy Hollywoodban is megirigyelhetnék. Most már csak a kapucnis pulcsik, néhány feszítővágó és egy fekete furgon kell, és indulhat a forgatás. Remélem, a tábor végi filmes díjátadáson mi nyerjük a közönségdíjat. Végül is a fagyi a nyár legfontosabb része.

Kapcsolódó

Még több