Minden pillanat vicces volt

TÁBOROZÓ
PEOPLE TEAM tábor

Móka és kacagás – valóban ez várható egy nyári táborban? Heni szerint igen, ő legalábbis szuperül érezte magát a PEOPLE TEAM kecskeméti táborában.

„Egyszer jártam a PT-ben. Minden pillanat vicces volt, kezdve attól, hogy első angolórán egy teljesen másik terembe mentem be, mint ahova kellett volna. Egy kezdő csoporthoz társultam. Ennyire rosszul sikerült az angoltesztem? – kérdeztem magamtól. Végül a tanárnő szólt, hogy rossz épületbe mentem, a zöld helyett a sárgába. Máskor rossz szobába nyitottam be a sajátom helyett, és a bent ülő gyerekek csak néztek rám.

A tábor területe nagy, a szállás szerintem tökéletes. Nagyon jó programok voltak, az Animal Cannibals-koncert, a tábortánc és a gyilkolós játék a legemlékezetesebbek között vannak. Lehetett volna később is a takarodó.

Az angoltáboros foglalkozások nagyon tetszettek. Fejlődött a nyelvtudásom, megismerkedtem új emberekkel, nőtt az önbizalmam, nyitottabb és elfogadóbb lettem. Sok új barátra leltem. A szüleim örültek, hogy jól szórakoztam.”

Kapcsolódó

Még több