Miért több a PT-tábor egy hagyományosnál?

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Ez a tábor az a tábor, ahol 33 év tapasztalata biztosítja, hogy az eddigi 131 turnusban táborozó 27 000 gyerekhez hasonlóan MOST TE is egy különleges vakáció részese lehetsz!

Jelentkezz a 7–17 évesek nyári fesztiváljára!

Helyszín: Kecskemét, a Neumann János Egyetem Homokbányai Campusa. A PEOPLE TEAM 2023-ban február 20-án nyitja meg a jelentkezési lapot. Ne maradj le! Bánni fogod, ha nem kerülsz be, mert ez jóval több a szokványos táboroknál.

Tábori alapelvek címszavakban

Gyerekközpontúság: minden a gyerekek érdeklődését, igényeit és szórakozását szolgálja.

Projektalapú tanulás: tapasztalással és élményekkel bővítjük az ismereteket.

Együttműködés: egyenrangú félként közösen keresünk és találunk megoldásokat. A partneri viszony és a bizalomteljes légkör a foglalkozások alapja.

Kölcsönösség: a diák tanul a tanártól, aki a gyerekekkel együtt gazdagodik élményekkel a közös tevékenységek alatt.

Kreativitás: az alkotási folyamatok során szabadon szárnyalhat a fantázia. Az innovatív ötletek megvalósításának határa a csillagos ég.

Hálózat: a közös célok érdekében megkeressük a kapcsolódási pontokat, és egymást támogatva együtt haladunk.

Tehetséggondozás: mindenki nagyszerű és különleges valamiben. Cselekedve, élményszerű tevékenységek közben bontakozik ki a gyerekekben rejlő tehetség.

Játékosság: felfedezzük és kihasználjuk a kínálkozó lehetőségeket a nyelvi, társas-, sport-, logikai és színjátékokban, illetve a kötetlen esti programokban.

Flexibilitás és következetesség: kiegészítik egymást, hiszen a foglalkozások egy adott rendszerben maximálisan rugalmas keretek között zajlanak.

Szabadság: gondoskodó figyelemmel kísérve a gyerekek szabadon választhatnak a felkínált lehetőségekből, önálló kezdeményezéseik is teret kapnak.

A táborok tábora

1 helyszín = 100 alternatíva. Választhatsz: BENTLAKÁSOS vagy BEJÁRÓS; 17 tématábor, heti 25 foglalkozás, 3 turnus. A 2023-as részvételi díj: 53 000 Ft és 106 000 Ft között; kedvezmény jár, ha a testvéreddel vagy csoporttal érkezel, illetve ha több turnusba jelentkezel.

Hogy legyen végre egy jó nyarad!

Kapcsolódó

Még több