PIXELHADSEREG

PT-INSIDER
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

OLVASS ALULRÓL FELFELÉ, IDŐRENDBEN! A PT-INSIDER a 100+ állandó tagú Messenger-csoportunk beszélgetéseit közli apró módosításokkal – persze nem a valódi felhasználói nevekkel. Ezekből a chatekből képet kapsz a táborszervezésről, a tábori életről és bennfentes titkokról is.
Jó szórakozást!

10:40:10, délután –
Busa Buntmager
Erre is mehet egy kör megosztás, lájk vagy komment, bármi. Lásd a küldött vagy e-mailben érkezett, csatolt fájlokat és linkeket. Köszönöm.

Pahla Wan
Felvetted Papotiszát a csoportba.
Felvetted Rappport a csoportba.
Felvetted Kikit a csoportba.
Felvetted Robotnikot a csoportba.

Pahla Wan
Adom a fílinget. A nap végéig még majd olyat látunk, ami soha nem volt, ha így folytatjuk.

Ezeket kellene ezerrel osztani, please. De ezeket már tényleg. Szóljatok a mamának és az öcsinek is! Ha nem fáj nekik, csöngessetek át a szomszédokhoz, hogy aki él és mozog, pörögjön fel a falon túl is. Legközelebb legfeljebb majd csendesebb lesz a házibuli, ha tényleg segítenek.

👍 Mirkó
👍 Branco Barius
👍 Moerrero Edu

Busa Buntmager
Pontosan! Ez az az elkötelezettség, amire szükségünk van. De a cowboyok jelentkezését is kitörő örömmel fogadjuk, csak ne lasszóval kelljen összefogdosni őket. Egyébként hajnaltól özönlenek az üzenetek. Valami feléledt, és foga van, és harapni készül, érzem. Támadjon az a nyunyóka, toljuk elé a sárgarépát, hadd örüljön!

Aki teheti – de főleg, aki már eleve küldött visszajelzést –, kérem, dobjon erre egy lájkot, kommentet, megosztást: https://www.facebook.com/peopleteam/photos/

👍 Himbe Rick
👍 Sepatu Mack

Kék Holló Vencel
Buzz örök, Buzz is velünk van!

Busa Buntmager
Nem maradtam le, jók vagytok. Megvannak az oldalak, érkeznek az adatok, tényleg felturbóztátok. Ez az időszak az, amikor még jobban bele kell húznunk. Tehát kellenek a többiek is. Háromóránként kapjuk a friss összefoglalókat és eredményeket. Cuki kis emelkedőket és dombokat akarok látni a grafikonokon, soha nem lejtőket vagy völgyeket: gyerünk a végtelenbe és tovább!

Bekövetni ér: https://www.instagram.com/peopleteamofficial/

Kék Holló Vencel
Mi már dolgozunk rajta. A csoport él és pörög. Belendültünk három hete. Vagy elakadtál valahol?

5:22:41, délelőtt
Busa Buntmager
Skacok, ez most nem vicc, csak egy egyszerű reakciót kérek, egy lájkot erre az üzenetre: „KÖZÖSSÉGIMÉDIA-HADSEREGET építünk. Jelentkezzen, aki hajlandó megosztani PT-s toborzó anyagokat napi egy-két a táborig. Küldöm a tartalmat, kiteszed saját kommenttel, lájkolod, és ennyi. A tábortért, a gyerekekért. Előre is köszi; aki segít, az ingyen trambulinbérletet kap.”

❤ Kék Holló Vencel
❤ Don Parafuso
❤ Schwaarz
❤ Center
❤ Teleman
❤ Sepatu Mack

Kapcsolódó

Még több