Vannak kérdéseid a PT-táborról?

PEOPLE TEAM tábor

Tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel szülőként a szervezőknek, mielőtt elküldöd táborozni a gyermekedet? Rukkolj elő 5 kérdéssel!”

A ChatGPT ezt is megkérdezte tőlünk:

– Milyen módon biztosítják a táborban a gyermekek számára a biztonságos és megfelelő alvási körülményeket? Van-e elválasztás fiúk és lányok között?
– Milyen nyomon követési rendszert alkalmaznak a táborban a gyermekek helyzetének és jelenlétének nyomon követésére?
– Van-e valamilyen tevékenység vagy program a táborban, amely segít a gyermekeknek a problémamegoldó képességük és a konfliktuskezelési készségük fejlesztésében?
– Milyen módon biztosítják a táborban a megfelelő higiéniai körülményeket, például fürdési lehetőségeket, mosdókat és WC-ket?
– Milyen lehetőségek vannak a gyermekek számára, hogy megismerjék és tiszteletben tartsák a természetet a táborban, például útmutatások vagy tevékenységek révén a fenntartható életmódra?

A nyári táborunkról szóló tájékoztatónkra nemcsak a robotokat várjuk, hanem az intelligens gyerekeket és a szülőket is: IDŐPONT: 2023. június 19. (hétfő) 17:30 – HELYSZÍN: EÖTVÖS10 Közösségi és Kulturális Színtér | 1067 Budapest, Eötvös utca 10. – Kattints IDE! Nézd meg ezt és a korábbiakat a YouTube-on!

Készüljetek, kérdezzetek ti is bátran! Válaszolunk. Hamarosan találkozunk.

Kapcsolódó

Még több