Egész évben a PT-t várom

TÁBOROZÓ
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Lexi szeret többféle tábori tematikát kipróbálni, és ezt a kecskeméti új generációs tábornak, a PT-nek köszönhetően egy helyen is megteheti. Lássuk, miért választja nyaranta a PEOPLE TEAM-et!

„Ötször jártam eddig a PT-ben, a szekciók közül kipróbáltam az angoltábort, a kézműves- és médiatábort. Mindig is szerettem táborozni, és azért imádok itt lenni, mert jó élményeket és sok barátot szereztem, akikkel szuperül éreztük magunkat. Eleinte tartottam attól, hogy milyen lesz a közösség, és esetleg nem tudok majd beilleszkedni, de nem volt gond ezzel. Ha bármi gondom volt, mindig számíthattam a PT-s mókusokra. Ezért aki most tervezné kipróbálni a PEOPLE TEAM-et, azt tudom neki mondani, hogy ne féljen, mert mindenki nagyon kedves és aranyos, és jó buli az egész. Én egész évben a PT-t várom.

Hasznos volt, hogy fejlődött az angoltudásom, de különösen azokra a napokra emlékszem vissza örömmel, amikor jóban lettem egy-egy emberrel, akikkel még mindig tartom a kapcsolatot. A PT-ben mindig jó a hangulat, állandóan jó a kedve mindenkinek. Az ételek is finomak, például a bögrés leves nagy kedvenc. Nagyon cuki a nyunyóka, és most már szeretném megnyerni egyszer az egyik csapattal a kupát. Talán idén összejön.”

Kapcsolódó

Még több