IGAZOLÁS TÁBORSTARTHOZ

PT-INSIDER
PEOPLE TEAM tábor

OLVASS ALULRÓL FELFELÉ, IDŐRENDBEN! A PT-INSIDER a 100+ állandó tagú Messenger-csoportunk beszélgetéseit közli apró módosításokkal – persze nem a valódi felhasználói nevekkel. Ezekből a chatekből képet kapsz a táborszervezésről, a tábori életről és bennfentes titkokról is.
Jó szórakozást!

11:55:10, délután –
Pahla Wan
Azon a héten. A táborstart hetén. Az már jó. Ezt az orvosaink írták így. Pénteken érkezünk, hétfő már tuti.

👍 Fugi M. Kahraman
👍 Kék Holló Vencel

Kék Holló Vencel
Mindegy, mikor készül az igazolás?

Pahla Wan
Megírom tényleg. Már több mint ciki egynéhány soha-el-nem-küldött levél meg üzenet. Tüdőizé + orvosi papír, hogy egészséges vagy. Ez nem kellett mindig, de most kell. Nincs mese. Ne csak azért, mert a nagy rendezvényeket ellenőrzik, hanem a gyerekek és mindannyiunk biztonsága érdekében is.

Egészségügyi kiskönyv nem szükséges, azt generálunk a gyerekérkezés előtti szombaton a dokinéninkkel. Orvosi rendelő, a szokásos vizsgálatok, nyilatkozatok, már tudjátok. Készül a lista és a beosztás, hogy ki mikor érkezzen. Egyeztettünk erről. Az orvosi igazolás más, egyszerűbb. Azt alapból minden táboroztató be tudja szerezni.

És persze aláírt szerződés. Tehát igazolás, tüdőpapír. Ez a 0. perc. Visszaszámlálás indul, ha úgy tetszik.

👍 Helt Gergő
👍 Kék Holló Vencel
👍 Kondér Csanád

Kék Holló Vencel
Milyen más igazolásra lesz még szükség?

Pahla Wan
Az angoltanároknak és minden tanárnak mindenképpen. Közben megérkezett az infó SMS-ben és e-mailen is: a tavaly augusztusi tüdőröntgen is jó! Ez barátságos hír. Az előző év júliusi viszont már nem. A kezdésig tehát nem telhet el több mint egy év az igazolás kiállításától.

Sepatu Mack
Az angoltanároknak is kell, ugye?

Moerrero Edu
Oksa, köszi. Hát ez most ilyen. Időnként úgysem árt egy kis tüdőszűrés.

Pahla Wan
Nem, nem. A vendégeknek biztosan nem. Legalább az értelemmel lekövethető rész nem érinti az őrületi szintet. Minden vendég nyugodjon meg! A vírushordozó vendégek is nyugodjanak meg! A vírusok is nyugodjanak meg! Bocs… Végül is az egész kavarás érthető elővigyázatossági szempontból. Talán macerás, talán feleslegesnek tűnik, mégsem az.

Moerrero Edu
Vendégeknek is kell?

Pahla Wan
Benne lehet. Simán megfelelhet az október is. Megkérdezem, megírjuk. Legalább a többieknek is fix infójuk lesz, ha mégis. Ne kelljen felesleges köröket szaladniuk. Jelentkezem.

Fugi M. Kahraman
Szellemes! Az én tüdőm ősszel is ezerrel dolgozik. Így maradok edzésben. Azért, hogy a táborban annyit futhassak, amennyit az ezer helyzet megkíván.

Center
Tavaly októberi? A nyári táborok nyáron vannak, te!

Fugi M. Kahraman
Tavaly októberi nem lesz jó, gondolom…

Pahla Wan
Az teljesen biztos, és már mondom is mindenkinek a csoportban: tüdőröntgenről vagy tüdőszűrőről papír szigorúan kell idén. Senki nem érkezhet úgy a táborba, hogy ilyenje nincs. Ezt azonnal kezdjétek intézni, kérlek, és mondjátok azoknak, akiket illet, akikkel kapcsolatban vagytok, táborlakó, tanár-mókus-akárki! Nem lesz kivétel, nem lesz elnézés. Kizárólag ezzel (és a már ismert egyéb dokumentumokkal) lehet belépni. Please! Még bőven van rá időtök.

👍 Himbe Rick
👍 Fugi M. Kahraman
👍 Kondér Csanád
👍 Szerpen Tim
👍 Moerrero Edu

Mirkó
Nem éppen. De közeleg a tábor, éled a csoport. Jönnek az infók. Kérdezzünk rá a többieknél, és tereljünk mindenkit ide. Itt lesz egyben az összes tudnivaló a nyárról. Adom az egységet, adom a közeget!

😆 Kék Holló Vencel
😆 Himbe Rick
😆 Kondér Csanád
😆 Center

Szerpen Tim
Téged. Haha… De a lényeg: tudsz valamit az idei kötelező papírokról? Nem vagyok teljesen képben.

Mirkó
Mizu, mit láttál?

Kondér Csanád
Mi uff, nem uff? Vagy mondtál is valamit, de az lemaradt. Csak ne váltsunk hangüzenetekre, mert attól kiakadok. Nem látom a beszélgetést, csak annyit, hogy tele lett fájlokkal, és mindegyiket meg kell hallgatni egyenként, ha képbe akarunk kerülni. Aztán azonnal el is felejtem, amit hallottam. Übergáz!

Szerpen Tim
Uff!

6:16:48, délután
Pahla Wan
Elnevezted a csoportot: PT-TÁBOROZTATÓK | TÁBORSZERVEZÉS.
Bekapcsoltad a jelentkezések jóváhagyását, és ellenőrizni fogod a csoportba való jelentkezéseket.
Beállítottad Sekamart a csoport adminisztrátoraként.
Felvetted Sekamart a csoportba.

Kapcsolódó

Még több