A valódi jegestea

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor

Dorina táborozóként ismerkedett meg a PEOPLE TEAM-mel, de szívesen visszatérne kedvenc nyári programhelyszínére táboroztatóként is.

Mutatkozz be, kérlek!

Kovács Dorina vagyok. A PEOPLE TEAM-mel még táborozóként ismerkedtem meg 2019-ben, amikor tánctáborban vettem részt. Már akkor is nagyon tetszett a táboroztatók munkája, mert egyrészt szeretek egy dinamikus alkotó közösség tagja lenni, másrészt szívesen segítek a tudásommal, tapasztalataimmal másokat, jelen esetben a táborozókat. A tapasztalataimat gyarapítja, hogy már háromszor is részt vettem táboroztatóként a volt általános iskolám által szervezett táborban. Amit rólam érdemes még tudni, hogy 11. osztályos gimnazista vagyok, és akrobatikustorna-versenyző. Szeretem a sportokat, a közösséget és a nyári táborok hangulatát. Szorgalmas, kitartó és megbízható vagyok.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Már tavaly is szerettem volna, de sajnos lemaradtam, így alig vártam, hogy idén újra megnyíljon a lehetőség a jelentkezésre. A PT nem kérdés, mivel nagyon jól éreztem magam itt táborozóként, így szívesen jövök vissza mókusként. A tánc kategóriát pedig azért választom, mert imádom a táncot, a zenét, a mozgást, és szívesen segítem ezt a projektet a táborozók számára.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

A szobatársammal megfagyasztottuk a teát, és jég formájában megettük.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Én úgy látom, hogy elegendő, ami van.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Azt, hogy a tánctáborban megtanulhatnak egy komplex koreográfiát, amit előadhatnak az utolsó nap.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Úgy is érdemes táborba menni, hogy nem ismerek senkit.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Az egyik legnagyobb élmény az volt számomra, amikor egy hét szorgalmas munka után előadtuk a tánckoreográfiánkat az egész tábornak. Mindennap dolgoztunk rajta, és lépésről lépésre állt össze egy egésszé.


Kapcsolódó

Még több