Gördülékenység, precizitás, nagyszerűség

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor

Kellemeset a hasznossal. A PEOPLE TEAM fotóstáborának résztvevői folyamatosan kattintgatnak, és néha olyan jól sikerül a végeredmény, hogy a fotóalanyok még a profilképüket is lecserélik emiatt. Az egyik PT-s táboroztató, G. mesélt az élményeiről.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Ne féltsék a gyerekeiket, a lehető legjobb helyen vannak. Kedves és gyerekszerető csapat vigyáz rájuk. Nincs olyan gyerek, aki ne találná meg a helyét a PEOPLE TEAM-ben.

Sikerült táborban hosszú távú barátságokat kötnöd?

Igen, sikerült. A legjobb és legkedvesebb barátaim közül a legtöbb PT-s. Mindig számíthatok rájuk, segítenek, ha kell (vagy ha nem kell). Ezek a barátságok, amik itt alakulnak, végig fognak kísérni egész életemben.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Gördülékenységet, precizitást és nagyszerű új programokat gyerekeknek. Egy nagyon jó, összeszokott táboroztatói csapatot, akik rugalmasak és segítőkészek. Olyan gyerekeket, akikkel lehet játszani, beszélgetni.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

Zene, tábortánc, jókedv, vízi csata, strand, jó társaság, új ismeretek szerzése, játékos tanulás, új játékok megismerése, felkészült és rugalmas táboroztatók, változatos programok.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

2019-ben felkértek fotómodellnek. Néhány fotós modellt keresett a projektjükhöz. Máig az általuk készült kép a profilképem. Tavaly pedig többen szerettek volna velem társasjátékozni, mert annyira tetszett nekik a Dobble nevű kártyajáték.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

Arra, hogy milyen gyerekekkel fogok megismerkedni idén. Minden gyerek egy egyedi személyiség. Kíváncsi vagyok, idén miben leszek jobb, milyen élményeket szerzek.

Kapcsolódó

Még több