Leszámoltunk a szörnyeteggel

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor

Tittának, a PEOPLE TEAM volt táborozójának tettünk fel 3 villámkérdést, aki immáron táboroztató.

Mutatkozz be, kérlek!

Mikolás Titanilla Titta vagyok, a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gimnáziumának 10. osztályos tanulója. Tanári pályára készülök, biológia és angol szakra. Nagyon szeretem a természetet és a művészeteket is. Az angol nyelvet kicsi korom óta tanulom, 14 évesen középszintű nyelvvizsgát tettem. Jelenleg az angol mellett németül tanulok, amiből szintén szeretnék rövidesen nyelvvizsgát tenni. Szabadidőmben a rajzolás és a festés tud igazán kikapcsolni. A PT-ben 4 éve táborozom, és több szekciót is kipróbáltam. A képzőművészeti szekció különösen a szívemhez nőtt. Itt szívesen segítettem a csoporttársaimnak, és úgy érzem, hogy a gyerekek bizalommal fordultak hozzám. Épp ezért jelentkezem erre a témára kistanárnak.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Mivel az idei lenne az első évem táboroztatóként a táborban, így nincs túl sok tapasztalatom, de talán a legdurvább az volt, amikor egy kislány sikítva szaladt a szobámba, hogy berepült hozzájuk egy molylepke, és sürgős segítségre lenne szükségük. Természetesen követtem őt a szobájukba, hogy leszámolhassak a ,,szörnyeteggel”, és ami ott fogadott, az eléggé megdöbbentő volt. Három kislány rohangált sikítozva a szobában, én pedig próbáltam megtalálni a beszabadult élőlényt. Kiderült, hogy nem is egy molylepkével van dolgom, hanem egy méretes éjjeli lepkével, ami mellesleg ártalmatlan, de a kicsiknél nagy riadalmat okozott. A lepke végül épségben elhagyta a szobát, és a gyerekek is megnyugodtak.

Élmény, amikor még táborozó voltál…

Őszintén szólva nehéz választani a sok felejthetetlen pillanatból, de a legkedvesebb élményeim általában az ügyeletekben történtek. Ott mindig összegyűlik egy jókedvű társaság, akikkel jó együtt nevetni.


Kapcsolódó

Még több