Felkértek fotómodellnek

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor

A nyári táborozás Kikapcsolódást és nyaralást jelent számomra. Kipróbálhatunk dolgokat, ahol máshol nem tudunk. Az egyik PT-s táboroztató, Roli mesélt az élményeiről.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Ne félj ismerkedni és segítséget kérni! Ebben a táborban határ a csillagos ég. Esetleg nem tetszik a választott turnusod? Ez is könnyedén megoldható. Nem fogsz unatkozni!

Ha volt rossz tapasztalatod vagy élményed táborozáskor, hogyan és milyen segítséggel sikerült átlendülni rajta?

Egyik héten a szobatársam nem volt a legszimpibb. Piszkált és nem hagyott békén. Megkérdeztem, hogy át tudok-e költözni egy másik szobába. A táboroztatók segítettek, és kerestek nekem egy új szobatársat. A migrénemre is gyors segítséget nyújtottak az orvosok, mert a fájdalomcsillapítómat otthon hagytam.

Mi a kedvenc helyed a táborban?

A kajaügyelet. Mindig jól el lehet itt beszélgetni táborozókkal és táboroztatókkal egyaránt. Ugyanilyen a trambulin és a hangár is. A játékszobában nemcsak játszani, hanem a (nagyon fontos) pihenést és felfrissülést is meg lehet találni egy csocsó vagy egy Bang!-ezés közben.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Semmiképpen sem szidjuk le vagy kiabáljuk le, ha elvesztettük már a türelmünket. Ezek a gyerekek általában nagyon sok figyelmet igényelnek, amit valószínűleg otthon nem kapnak meg. Ha minden kötél szakad, mondd meg neki, hogy milyen fárasztó tud lenni a táboroztatás, pihenésre van szükséged, de mindenképpen fogsz még vele találkozni és beszélgetni.

Tartasz valamitől?

Kicsit tartok attól, hogy a szokásos pörgés miatt elfáradok, és nem fogom tudni a maximumot nyújtani, de ezt ki lehet küszöbölni az esti pihenésekkel.

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Kitartó vagyok, évről évre jobb minőséget tudok nyújtani. Még több ismertséget tudok kötni, és ezek mellett élményeket is tudok szerezni.

Kapcsolódó

Még több