Egy tábor, rengeteg személyiség

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor

A nagy nyári táborok előnye, hogy a sok résztvevő között garantáltan akadnak olyanok, akikkel jól megérted magad, és nem hagynak egyedül. A táboroztatók többsége szintén táborozóként kezdte – akárcsak Lulu, aki néhány éve a PEOPLE TEAM szervezőinek csapatát erősíti.

Milyen volt az első táboros élményed?

Először két barátommal indultam el a táborba, viszont annyi új embert ismertem meg, hogy utána már nem csak rájuk tudtam támaszkodni. Félve mentem a PT-be, mert fogalmam sem volt, mire számítsak, de azóta visszajáró vagyok.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Ne félj! Mindig van valaki, akivel megtalálod a hangot, csak légy nyitott! Mindig csak a legjobb oldalát nézd a dolgoknak, mert akkor nagy valószínűséggel az fog bekövetkezni.

Mi a kedvenc helyed a táborban?

A kukta, mert ott mindig van valami finomság, jó a hangulat és az illatok. Ott mindig mindenki szívesen fogad, és be is állhatsz segíteni egy kicsit, ha kedved van.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Elterelném a figyelmét olyan témára, amiről szívesen beszélgetek vele, vagy lekötném valamivel, például trambulinozással vagy kézműveskedéssel. Ha végleg elakadnék, segítséget kérnék.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

– Zene
– Hab
– Víz
– Jó fej táboroztatók
Állatok
– Szuper kaja
– Sok nasi, de persze csak addig, amíg nem fáj a hasad
– Barátok
– Képek az emlékek végett
– Rengeteg tánc

Tartasz valamitől?

Most nincs ilyen, viszont az étkezésektől kicsit tartok, hogy miket tudok majd megenni, hogy véletlenül se legyek rosszul.

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Több hetet is képes vagyok végigcsinálni. Ezenkívül nyitottabb leszek az emberek felé, és próbálom még jobban megismerni őket.

Kapcsolódó

Még több