Azok lehetünk, akik máshol nem mernénk lenni

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor

A táborozás felejthetetlen élményeket tartogat. Főleg, ha a PEOPLE TEAM tematikus nyári táborait választod. Boglárkával beszélgettünk.

Miért fontos a táborozás?

Táborozáskor kiléphetünk a hétköznapokból, és egy új világba csöppenhetünk. Olyasmit csinálhatunk, amire máshol nem is gondolnánk, azok lehetünk, akik máshol nem mernénk lenni. Tanulhatunk, élményeket gyűjthetünk, kiléphetünk a komfortzónánkból, új emberekkel ismerkedhetünk meg, kihívásokkal nézhetünk szembe, új oldalról ismerhetjük meg a barátainkat.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Próbálj ki minden programot, ne félj az újdonságoktól! Ha kérdésed van, kérdezz bátran bárkitől, aki kompetensnek tűnik. Ha valamit szeretnél, jelezd azt is, megoldjuk!

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Ne aggódjanak! Minden rendben lesz, a gyerekek fantasztikus élményekkel fognak gazdagodni. Csak nagyon ritkán hívják fel a gyerekeket, a tábor után úgyis megállás nélkül az élményeikről fognak mesélni.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Élményeket, új és már ismert helyzeteket, sok vigyorgást. Hogy új helyzetek elé állítson a program, a gyerekek, a felmerülő helyzetek, problémák. Szeretném idén végre megtanulni a tábortáncokat, mert szuperek.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Átgondolom, hogy miért bosszant annyira az, amit mond/csinál, és próbálok rájönni, ez miért zavar engem. Vagy megpróbálom kizökkenteni a helyzetből azzal, hogy egyáltalán nem veszem magamra a bosszantást, csak érdeklődve rá figyelek.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

– Strand

– Fagyi

– Tábortánc

– Lovagi torna

– Sorverseny

– Koncert

– Csapatverseny

– Szolgáltatóház

– Éjszakai program

– Fotósok kiállítása, táncosok bemutatója, illetve a divatbemutató talált tárgyakból

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

Egy mindenre nemet mondó lányt sikerült rávennem, hogy mégis ebédeljen meg, aztán még repetát is kért. A titkos módszert más táboroztatókkal is megosztottam, így a hét további részében már nem volt gond.

Tartasz valamitől?

Túl meleg lesz, és le fogok égni. Hogy nem jut majd elég idő a mókára, a beszélgetésekre munka közben.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

Kik lesznek idén az új táboroztatók? Az új programok mennyire fognak tetszeni a gyerekeknek és a csapatkapitányoknak?

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Alvás nélkül is ki lehet bírni egy hetet. Nem esem pánikba, nem leszek ideges, nem borulok ki, mert úgyis mindent megoldunk.

Kapcsolódó

Még több