Animátornak lenni élvezetes

TÁBOROZTATÓ
PEOPLE TEAM tábor

Miért jelentkeznek tinédzserek a PEOPLE TEAM nyári táborába mókusnak? Bori mondja el, mi vonzza a PT-be.

Mit lehet tudni rólad?

A nevem Lénárt Bori, 17 éves vagyok jelenleg, de mire a tábor elkezdődik, a 18. életévemet is be fogom tölteni. Budapesten tanulok, a Corvin Mátyás Gimnáziumban, a jövőben pedig a budapesti Állatorvostudományi Egyetemre szeretnék felvételizni. Nemcsak én, de az ismerőseim is egy nagyon rugalmas, alkalmazkodó és jól együttműködő, lelkes egyéniségnek tartanak. Imádom a gyerekeket, fiatalokat tanítani, és táboroztatói feladatokat ellátni. Poénosan kezelem a legtöbb kellemetlen helyzetet, általában találok megoldást a problémahelyzetekre. Nagyon szeretek csapatban és egyedül is dolgozni, személyre szabott feladatokat ellátni, ott segíteni, ahol tudok. Barátságos, segítőkész és célratörő vagyok.  Színészkedek, énekes is vagyok alkalmanként, a sportom a röplabda, de szeretek úszni és lovagolni is. Sokat festek, írok és költök verseket. A barátommal, Noellel, aki szintén jelentkezett, szeretünk nagyokat túrázni, együtt főzni és énekelni. Remélem, hamarosan találkozunk!

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Rátaláltunk az interneten a PT-re, és nagyon megtetszettek a lehetőségek. Nagyon szeretnék én is és a barátom is (együtt) gyerekekkel foglalkozni.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Nem, imádom a táborokat, mindig találok mindenre azonnali megoldást.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Lekváros, cukros, grízes tészta.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Bátorságpróbák szervezése az éjszaka közepén, egyedül, egy idegen, sötét erdő szélén. Tűző napsütésben egy túra lebonyolítása úgy, hogy nem tudtam az utat a Vadkerti-tó körül. 

Mi volt a legjobb táboros melód?

Minden soltvadkerti hét, a gyerekekkel való foglalkozás, a kicsik lekötése, strandolás velük, diszkó, túrák szervezése.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Semmit. Animátorként sokkal élvezetesebb dolgozni számomra.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

A soltvadkerti táborba jártam hét évig táborozóként, majd három évig táboroztatóként. Még nagyon kicsi voltam, és emlékszem, hogy egyik délután találtam a nádasban egy teknőst, kézbe vettem óvatosan… Ez mindenkinek nagyon tetszett.


Kapcsolódó

Még több