FLX50 | Tábori életképek

TÁBORNAPLÓ

16.01 Két színész szakos nagylány csasztuskákat adott elő, miközben harmadik társuk kiszökött a hóna alatt egy kiló banánnal.

16.10 Megjelent két kuktatáboros kislány. Meg akartak győzni, hogy a náluk lévő Magnum a készülő rizsfelfújt elengedhetetlen hozzávalója.

16.16 A magyarosok csoportja bábeli zűrzavart keltve mindenféle nyelveken karattyolt. Így próbálták meg elterelni a figyelmemet a kerítés alatt átbújni készülő francia kisgyerekről. Ő volt az, aki az első napon majdnem a csoportomban ragadt. A terv azonban kudarcba fulladt, mert a csokival teli hátizsák beleakadt a drótba. A csempészpalánta kutyaszorítóba került. Alig bírtam kiszabadítani.

16.25 Néhány srác a sportpályák felől érkezett lélekszakadva. Azt bizonygatták, hogy találtak egy csontig lesoványodott kóbor kutyát, és mindenképpen vinniük kell neki legalább négy melegszendvicset. Érdekes módon pont négyen voltak. Visszaküldtem őket focizni.

16.45 Megérkezett a táborvezető. Figyelmeztetett, hogy ő nem rendelt kakaót meg kekszet a szobájába. Bárki állítja, ne higgyem el. Ezt hallván egy nagylány csendben visszafordult a hangár felé. Egy bögre kakaó és a kistányér keksz volt a kezében.

16.56 Az ügyelet fénypontja az volt, amikor egy srác egy gurulós bőröndöt cipelve próbálta meg átlépni a határvonalat. Bánatos képpel motyogta, hogy sürgős családi ügyek miatt haza kell utaznia. Akkor lett gyanús, amikor elindult a csomaggal. A koffer tartalma hangosan csörömpölni kezdett. Mint kiderült, a titkos éjszakai bulihoz akarta beszerezni az üdítőt.

Előző bejegyzés
FLX49 | Kajaügyelet
Következő bejegyzés
FLX51 | V. ajándéka
Kapcsolódó

Egyéb Friss